Saga. Twilight. Saga Twilight

Mă uitam ieri la emisiunea "On the set" de pe canalul HBO şi văd că au lansat sau vor lansa (nu eram prea atent) o parodie după "Twilight".
Bănuiesc că a fost aşa de geniala "Saga" asta încât s-au gândit că o să mai scoată nişte bani şi dintr-o comedie ce are la bază "Twilight". Sau, de fapt, a fost aşa de varză seria asta de filme încât poate mai atrag nişte spectatori făcând un film de mâna a spea care va interesa într-o oarecare măsură şi pe cei care nu suportă idioţenia de "Twiligh"t dar şi pe maniaco-depresivii (a se citi puştoaice cu probleme de personalitate) care consideră "Twilight" un mare film sau o "Sagă" superbă sau ceva.
Până la urmă ce-i Saga asta? Răsfoim D.E.X.-ul. [Se aud paginile de net cum foşnesc.] Aha! Exact cum bănuiam! Iaca şi definiţia oficială:
 
 SAGA s. f. Povestire aparţinând vechii literaturi scandinave, în care faptele istorice se împletesc cu elementele mitologice. a€“ Din. fr. saga, germ. Saga.
 
Deci nu-i sagă ci doar o porcărie în 3 părţi care trebuia sa sune gotic sau ceva de genul acesta. Recunosc că am văzut doar fugitiv primul film din serie, dar asta îmi conferă dreptul de critic de film şi afirm:
 
SAGA P@#LII MELE! O PORCĂRIE APRECIATĂ DOAR DE FRUSTRATE!