Ipocrizia celor 99%

Am citit cu mare tristeţe zilele trecute despre moartea asistentei medicale Maricica Hăhăianu. Doamna Hăhăianu a fost atacată într-o gară din Romă de un tânăr în vârstă de 20 de ani. A fost de ajuns o lovitură de pumn pentru a omorî un om!
M-a frapat foarte tare atitudinea animalului (nu-l voi mai numi altfel) care a lovit-o pe Maricica.




Prima dată a zis că s-a speriat deoarece femeia l-a agresat verbat şi l-a ameninţat că-i scoate ochii (ce explicaţie idioată!) După a întors-o că s-au certat un pic şi ea a încercat să-l lovească iar el doar s-a apărat. Mama lui (alt animal cu faţă de om) susţine ca-i un îngeraş! Nu înţeleg cum poţi să-ţi aperi copilul când şti că-i un nenorocit care a omorât o femeie nevinovată! Tu, ca femeie, aperi pe cineva care a omorât în bătaie o femeie!
 Până la urmă declaraţiile martorilor şi imaginile camerelor de supraveghere au arătat adevărul. Maricica a fost agresată verbal într-o cafenea de un tânăr animal italian pe motiv că era emigrantă. Agresiunea din bar a continuat şi în afara lui. Maricica a încercat să-l îndepărteze şi animalul a lovit-o! A plecat liniştit ca şi cum nimic nu s-a întâmplat.
Cam asta a fost povestea - ce banal şi stupid sună poveste - sfârşitului unui suflet.
Nu vroiam să vorbesc neapărat despre firul evenimentelor, însă a fost necesar pentru continuare.
În presă articolul a fost tratat în stilul idiot cu care am fost obişnuiţi: dacă un român comite o infracţiune în afara ţării este înfierat şi apar sute de comentarii cu "ce naţie de căcat şi de criminali suntem"; dacă un român este omorât sau agresat pe criterii etnice mai avem puţin şi ne facem "mea culpa" şi iar apar comentarii "ce naţie de căcat suntem, o merita!"
Nu Maricica a meritat-o ci voi cei din presă şi restul de 99% de manelisti! Voi sunteţi vinovaţii morali ai tragediei!
Fie-i ţărâna uşoară Maricicai şi Dumnezeu să o ierte!
Noi nu vom ierta şi nu vom ! Merda Italia!