Geoană, lucrat iarăși cu Flacăra Violet


Mircea Geoană este lucrat de ceva timp de colegii lui din partid. Și-au dat seama că-i un „prostanac” după cum l-a etichetat „cel mai iubit fiu al trandafirilor” sau sunt alte lucruri la mijloc?
 Mircea Geoană a fost candidatul PSD-PNL pentru Președinția României din cauza câtorva considerente care nu țineau de calitățile lui de politician sau om, nici măcar de cele intelectuale nu țineau cont ci doar de conjunctura din acel moment. În perioada aceea  campaniile viitorului „usele” nu marșau pe o platformă politică sau pe niște reforme ori măsuri concrete pe care le vor aplica în cazul în care ar fi revenit la conducerea țării ci pe clasicul „jos Basescu!”



Din păcate pentru ei, și din fericire pentru noi, n-au câștigat alegerile (bine, au câștigat cât să se bucure și prostanacu’ și să n-aibă nevoie de Viagra în acea seară) deoarece oamenii se cam săturaseră de campania de doi bani pe care au dus-o și au ales nu deoarece au fost convinși prin argumente ci prin sila pe care o resimțeau față de fățărnicie si ipocrizie. În cazul în care PSD-PNL ar fi combinat manevrele tipic comuniste de intoxicare și propagandă (admirabil realizate, de ce să nu recunosc) și cu ceva argumente logice, coerente plus 2-3 oameni nepătați (cam greu în PSD) ar fi câștigat alegerile fără probleme. Dar ce să le ceri unor comuniști obișnuiți cu tancurile (alde Ilici), unor pulifrici frustrați (Ponta, Crin ori Năstase) sau unor bișnițari lipsiți de inteligență (Felix, Mitrea, Vanghelie, Vântu, Mazăre)?
Să revenim la oile noastre: în momentul acela, și cu oamenii pe care-i avea „alianta NU”, nu putea să scoată pe altcineva în față. Erau conștienți că o să piardă alegerile cu toată fraudarea masivă a voturilor pe care au făcut-o. Au pierdut alegerile și au început să lucreze pe toate planurile. Au continuat denigrarea țării și a Președinției; au continuat să se opună oricărui lucru bun sau nu propus de către adversarii politici; într-un cuvânt s-au opus interesului țării dar au făcut tam-tam-ul obișnuit prin lingăii de serviciu: antenele și realitățile. Însă, și-i un însă mare, l-au și lucrat încet-încet pe Geoană. Ba prin Ilici, ba prin Ponta, ba prin unu-altu’  și până la urmă au prins momentul: pac-pac și i-au retras susținerea politică. Au sacrificat un pion important din PSD pentru nebunia unor băieți de grajd (observați jocul de cuvinte? pion, nebun grajd/cal… sunt un poet, ce mai!)
Până la urmă tot nu o să ajungă la nimic tandemul rușinos numit și USL deoarece, sincer, mi-au confirmat și poate și multor oameni ce fel de figuri sunt ei și cam ce ne-am aștepta dacă o să câștige, (Doamne ferește!) viitoarele alegeri. Și-au trădat un coleg de partid fără resentimente, fără avertismente, pur și simplu l-au sacrificat pentru scopul lor personal al liderilor USL! Lipsă de etică, tovarăși, lipsă de etică! S-ar putea să piardă șefia senatului, deci mișcare proastă. Geoană, dacă vrea să se răzbune, se dă cu PD-L-ul și să te ții atunci când o să înceapă să toarne despre foștii colegi roșii, deci strategie și inteligență ioc din partea lor. De-o fi să mă conducă unii, buni sau răi, măcar  să dea dovadă de tact, inteligență, gândire, strategie…  USL nu le are nici măcar pentru lucruri mărunte cum ar fi o mică fricțiune în partid (mică deoarece Geoană nu are susținere politică și putea fi convins să renunțe singur) darămite pentru un lucru complicat cum este condusul unei țări.
Acum, dacă ar fi să aleg, îl prefer pe Mircea Geoană multor politicieni din ziua de astăzi: decent, liniștit, familist, entuziast și sincer, bun vorbitor al limbilor străine, inteligent dar, din păcate pentru un politician, are câteva „defecte”: credul (în sensul bun), nu-i curvă, coerent în discurs (atât cât îi permitea în momentul în care era întrebat despre vreun rahat făcut de USL sau când trebuia să învelească în ambalaj frumos putregaiul USL), fidel (mai bine zis nu linge unde a scuipat) și onest (atât cât îi putea permite linia trasată de tătuca Ilici&Co). Deci, USL, multumesc ca mi-ai reconfirmat faptul ca esti o nulitate din toate punctele de vedere! Tot respectul pentru dumneavoastra domnule Mircea Geoana!
În încheiere, că să ne amuzăm un pic, două imagini din emisiunea „Ultima Ora” a Realității TV:






Observați, va rog, cravata violet a invitatului (membru PSD), cămașa moderatorului (lingău PSD sau ce-i dictează Vântu) și decorul în nuanțe violeta… Subtil băieți, nu vă credeam în stare! Apreciez umorul cu toate că va faceți singuri de „maro” ținând cont că voi ați dat mult timp vina pe Flacăra Violet. Sau Violeta Flăcărica, vrăjitoarea extraparasenzorialo-dezlegătoareșilegătoare-decununiișifetemari. Să mă bată Dumnezeu dacă înțeleg, dragostea mea...
P.S. 1 Cât de ordinari pot fi uslasii dacă marșează în seara asta pe următoarea idee: Geoana omul PD-L, Geoană omul care joacă la două capete?!
P.S. 2 PNL a fost luat pe nepregătite de manevra asta și Crinuț o dă din colț în colț deoarece nu avea habar și nici discurs pegatit. Încă un punct pierdut pe mână lor…