Top lucruri care ma enerveaza la femei

Nu stiu cum se face dar multe dintre fete/femei fac anumite lucruri care ma/ne scot din sarite. Nu vorbesc doar despre iubite sau sotii ci si despre colege de serviciu sau scoala, mame ori cunostinte. Pornind de la planuirea nuntii ei in cel mai mic detaliu pana la discutiile interminabile despre cat de grase sunt. La un moment dat am inceput sa suspectez ca undeva pe la 14-15 ani fetele incep sa urmeze o scoala secreta, de genul Hogwarts dar pentru femei, unde le invata cum sa ne scoata din sarite... inca nu sunt 100% convins ca aceasta scoala nu exista...
Pornind de la ce am scris mai sus am alcatuit o lista cu cele mai enervante lucruri pe care le fac/spun femeile.

- Discutiile purtate de tipe care nu au copii despre cat de dureros este sa nasti si ca noi, barbatii, ar trebui sa le ridicam statui pentru durerea suferita in timpul nasterii.
Pai nici voi nu stiti cat de dureros este un sut in coaie. Nu cred ca a fost vreun om care sa poata zice "am nascut si am luat si un sut in coaie iar nasterea este mai dureroasa".
Suntem constienti ca nasterea este dureroasa dar este plictisitor sa va auzim cum va plangeti atat, mai ales daca nu ati nascut sau daca ati ales nastere prin cezariana.
- Fara femei barbatii nu se descurca.
Pisi, crezi ca pana sa te intalneasca pe tine se incalta cu fesul si manca resturi din gunoi? Stim si sa facem mancare si sa spalam. Nu avem nevoie sa veniti cu noi cand facem cumparaturi, stim ce sa ne luam. Este enervant si plictisitor sa ne tarati prin zeci de magazine pentru un tricou. Da, preferam sa dam un pic mai mult pe o pereche de pantofi decat sa pierdem zeci de ore prin mall-uri. Stim sa asortam si culorile si hainele.
- Nuntile. Fie ca sunt ale voastre sau ale prietenelor, alea la care ati fost sau va veti duce, sunteti in stare sa vorbiti zile in sir despre ele.
Vi le planificati de mici, stiti totul in detaliu de la culoarea salonului pana la ce costum va purta mirele. Dar nu aveti prieten!
Va uitati dupa verighete dar nunta este peste 2 ani si nu aveti nici salon. Va dati seama ca prioritatea organizarii si a cheltuielilor este alta?
Nu va consultati cu viitorul mire ci ii impuneti deoarece voi visati de mici la nunta asta...
Sunteti in stare sa va uitati la poze si dvd-uri cu nunti cel putin cateva ore pe zi!
Ne faceti sa uram nuntile cand faceti asa! Daca vreti sa va casatoriti vreodata evitati sa faceti ce am scris mai sus altfel o sa se duca dupa paine si nu veti mai auzi de el!
- Diete si kilograme.
Nu, nu sunteti nici prea grase si nici prea slabe ci asa cum ne place sa fiti! Credeti ca ne combinam cu una care are 90 de kilograme in speranta ca va avea 45? Sau cu una de 45 si avem in cap doar cum sa o ingrasam? Avem si noi o idee despre tipul de femeie care ne place, din punct de vedere fizic, si daca v-o tragem... ghici ce? Corespundeti! Asa ca incetati cu teatrul asta ieftin!
- "Tu de ce nu alegi nicioata unde sa iesim si ma lasi doar pe mine?"
Pentru ca: 1. orice as zice tot unde vrei tu iesim; 2. daca, totusi, alegi sa mergem unde zic eu este posibil sa aud "nu mi-a placut" si sa vad un bot de 1 kilometru; 3. chiar ne este indiferent unde iesim atat timp cat suntem cu voi; 4. locatiile noastre preferate sunt niste spelunci unde ne uitam la meciuri si bem bere... nu le alegem dupa culoare sau confortul scaunelor ci dupa atmosfera; 5. nu stam sa umblam prin tot orasul ca sa gasim locatii noi unde sa va ducem... Alegeti voi activitatea si destinatia si gata! Noi vom fi multumiti cu orice... sau aproape orice.
- Sport. Stim ca nu va place... la fel nu ne place nici noua sa va "insotim" la shopping.
Nu, nu am prefera sa facem altceva in alea 2 ore cat dureaza meciul pe care l-am asteptat o saptamana, deoarece voi va plictisiti! Avem si noi unul sau doua meciuri pe care le urmarim intr-o saptamana, e asa de greu sa ne lasati sa facem asta?
Nu, nu am prefera nici sa facem sex si nici aia nu sunt niste idioti care alearga dupa minge. Facem sex inainte sau dupa sau in orice alt moment al saptamanii/zilei dar nu fix in alea 2 ore iar aia sunt mai putin idioti decat telenovelele voastre!
- Nu ne plac filmele romantice. Punct! Ne plictiseste la culme sa va tinem in brate si sa va stergem mucii cand va uitati 3 ore cum se scufunda un vapor!
- Diminutivele tampite. "Hai la o tighi! Buna dimi!" Aveti cumva probleme de atentie si nu reusiti sa terminati cuvintele sau nu v-ati luat toate literele la voi?
- Faptul ca aveti impresia ca stim despre cine vorbiti cand ne spuneti numele vreunei celebritati... Nu, nu ne intereseaza viata "vedetelor"! Nici macar a fotbalistilor!
- Stim, copii sunt frumosi. Nu, nu vrem sa vedem zeci de poze in care apar copii.
- "In loc sa bei bere nu mai bine ai bea suc?" Nu! Punct!

Cam atat momentan; cred ca mai am unele dar imi scapa.
Sunt constient ca si noi facem lucruri care va enerveaza dar aici este vorba despre ce ne enerveaza pe noi.

P.S. Nu am zis ca prietena mea face ceva din ce am scris mai sus ci le-am adunat de pe la serviciu sau din diverse intamplari